divendres, 25 de maig del 2012

FASE 6: Prospectiva i continuïtat del pla d’actuació

1- S'ha previst una reunió de la CAD al 25 de juny. Tot i que sigui a fora del termini del meu pràcticum hi assistiré. En aquesta reunió exposaré les valoracions del meu procés d’intervenció al centre. En aquesta reunió s'aprofitarà per valorar els PI existents i els possibles nous PI que s'hagin de crear.
2- Com que la intervenció amb la Tutora de Seguiment ha donat bons resultats, proposo l'ampliació de la figura als altres casos amb PI del centre. Tal i com he explicat en la FASE 5, d’agut als bons resultats de la intervenció, els equips docents es mostren més implicats tan en l’elaboració implementació i valoració dels PI, comen l'assessorament que els ofereix la Tutora de Seguiment. Hi ha un nivell més alt de sensibilització tan en la tasca de la figura de la TS, com en el tractament de la diversitat.

Aquesta setmana s'ha dut a terme la reunió del claustre per a valorar l'equip pedagògic. En aquesta reunió, jo no estava convocada, però els coordinadors de cicle van voler fer-me extensives les opinions que s'hi van dir. Els docents van expressar espontàniament els bons resultats de la intervenció amb la Tutora de seguiment, i han fet una demanda de la presencia d'aquesta figura en els altres casos amb alumnes amb PI.

Aquest fet, em demostra que en l'equip de docents ha augmentat el nivell de sensibilització de la necessitat de la figura de Tutora de Seguiment. Veure que els objectius es compleixen és una gran satisfacció.


PROSPECTIVA PRODUCTE 1: TUTORA DE SEGUIMENT

L'equip directiu, recollint les valoracions de l'equip de docents, tutora de seguiment i mestra de suport, preveu per el curs que ve augmentar les hores de la Tutora de seguiment fent extensives les actuacions a la resta d'alumnat amb PI de primària.


PROSPECTIVA PRODUCTE 2: PI CAS CONCRET

L'O, el curs que ve passa a Cicle Superior. La reelaboració del PI amb la nova plantilla serà el punt de partida pel nou equip docent de CS en la implementació del PI de l'O.

Tot el que s'ha creat per aquest cas referent a motricitat, orientació espacial i autoestima, es poden tenir presents per a altres casos d'alumnes que presentin dificultats en aquests aspectes.



1 comentari:

  1. Thanks a lot for sharing and I have some special things for you. If you are in free time, the sun for the vampire unblocked; strategic tic tac toe unblocked will be a perfect choice we recommend to you. With nice graphic style, high-quality interface and smooth animation, this game don’t let you be disappointed for sure.
    Beside, you can try big tower tiny square unblocked, it is an addictive game which receives much love from players over the world. Now, you can completely play this addicting fun game on your mobile. Have fun!!!!

    ResponElimina